Home » Tarieven

Tarieven

Mij boeken voor uw feest?  Kijk dan heel even naar onderstaande tarieven:

De eerst 3 uur kosten 75 euro, na die 3 uur geldt het tarief 10 euro per uur.

Als u mij boekt voor uw feest dan is dit een volledige show met een lichtshow, geluid aangepast aan de grote en het aantal personen van het feest. bij feesten met meer als 200 personen worden er extra kosten in rekening gebracht, omdat ik dan ook spullen moet huren. dit wordt nader met u overlegt om een goede prijs afspraak te maken.

Alleen de apparatuur huren? dat kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor naar onderstaand tarief dit is inclusief bezorgen, ophalen, opbouwen en afbreken. per dag kost dit in totaal 85 euro mits het ophalen/afbreeken voor 12 uur savonds is na 12 uur komt hier een extra toeslag op van 15 euro.

 

Er zijn natuurlijk ook wat regels aan verbonden als u voor een boeking of alleen huur kiest. Mocht er iets kapot gaan dan worden de reparatie/vervangings kosten in rekening gebracht bij huurder, dit geldt ook als er een boeking wordt gedaan. Bij alleen huren van de apparatuur komt er een borg van 200 euro bij. Als u in overleg met mij de spullen zelf ophaalt terugbrengt opbouwt en afbreekt wordt u ook geacht om een kopie van uw identiteitsbewijs mee te geven en dient de locatie van het feest bij mij bekend te zijn. de apparatuur dient of dezelfde dag of de dag naar het huren van de spullen sochtends terug gebracht te worden, als in deze situatie de spullen niet optijd worden terug gebracht wordt er een vergoeding in rekening gebracht van 30 euro ivm dat de spullen ook dezelfde dag weer verhuurt moeten kunnen worden. als ze een dag telaat worden terug gebracht zonder dit met mij te overleggen wordt er voor een dag huur bij betaald.

 

 

 

Zoekt u toevallig ook nog:

Party karren, Koelingen , Staantafels,

Biertafels, Parasols, Partytenten,

Heathers of een Biertap.

Klik dan even op de rode knop.